За Сат Енерджи


САТ ЕНЕРДЖИ е млада, динамично развиваща се компания в сферата на изграждане и въвеждане в експлоатация на фотоволтаичните инсталации.

SAT Energy
Сат Енерджи
SAT Energy

Сат Енерджи

САТ ЕНЕРДЖИ е млада, динамично развиваща се компания в сферата на изграждане и въвеждане в експлоатация на фотоволтаичните инсталации. Нашият екип е изграден от силно мотивирани, квалифицирани, млади професионалисти, които вярват в силата на слънчевата енергия и знаят как да осигурят използването й по най-добрия начин с оглед спецификата, нуждите и желанията на всеки бизнес.

Мисия

Мисия

Основната ни мисия е да участваме активно в борбата срещу замърсяването на околната среда и изменението на климата чрез използване на силата на слънцето.

Ние създаваме енергийна независимост и нулеви емисии като осигуряваме лесен достъп до безкрайната енергия на слънцето – за свят, в който си струва да живеем!
 

Собствените фотоволтаици

Собствените фотоволтаици

Използването на собствено електричество от автономни източници, каквито са собствените фотоволтаици, намалява драстично разходите за работа. С нашата дейност в областта на слънчевата енергия ние помагаме на клиентите да станат независими от нарастването на и без това високите цени на електроенергията, и подпомагаме повишаването на тяхната конкурентоспособност по устойчив начин.

Фотоволтаични инсталации с холистичен подход

Фотоволтаични инсталации с холистичен подход

Частни и публични инвеститори, общини или собственици на земя ценят нашата експертиза и опит в планирането, изграждането и експлоатацията на електроинсталации. Ние реализираме фотоволтаични инсталации с холистичен подход –  от изготвяне на инвестиционни планове и разработване на проектите, през управление на инвестициите, планиране и реализация на всички необходими дейности, до експлоатация и поддръжка на изградената фотоволтична инсталация.

Върхови технологии

Върхови технологии

Компанията ни непрекъснато се стреми да се развива и решенията, които даваме на клиентите си, да са винаги на върха на технологиите, съобразени с постоянно променящите се правни изисквания и икономически условия.

За Сат Енерджи
За Сат Енерджи
За Сат Енерджи
За Сат Енерджи
За Сат Енерджи
За Сат Енерджи
SAT Energy
 
 
Гр. София, жк Изгрев, 1113
ул. „Тодор Стоянов“ №10, партер
  За Сат Енерджи

Фотоволтаични инсталации

ИЗПЪЛНЕНИ ПРОЕКТИ

РЕФЕРЕНЦИИ

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

КОНТАКТИ

BG EN

  ТЪРСЕНЕ